Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Haptotherapie

Haptotherapie

Wat is Haptotherapie?

Haptotherapie is een vorm van begeleiding om balans in denken, voelen en handelen te hervinden. Het brengt je weer in verbinding met jezelf en je omgeving.

Haptotherapie maakt je bewust van de signalen van je lichaam en dat wat het jou te vertellen heeft. Wat goed of passend voelt voor jou, wat jij wilt of niet. Je leert weer te vertrouwen op jouw gevoel. Je neemt verantwoordelijkheid en maakt keuzes die niet alleen gebaseerd zijn op je bekende patronen, normen, waarden of je verstand. Maar ook naar dat wat goed voelt voor jou. Jij hebt weer de regie over jouw leven.

Samen gaan we in de sessies aan de slag met jouw ontwikkelvraag. Door ervaringsgerichte oefeningen, gesprek en aanraking kun je ervaren, lijflijk voelen en je bewust worden hoe jij omgaat met jezelf en de mensen om je heen. Welke ruimte of plek neem jij in? 

Je ontdekt je patronen en probeert andere posities en mogelijkheden uit, die je mee neemt naar jouw dagelijkse leven. Zo kom je weer in beweging en kun je meer soepel en stevig door het leven gaan.

Het werk stelt steeds hogere eisen aan de medewerkers. De werkbelasting en werkdruk zijn over het algemeen hoog en de ontwikkelingen in het vakgebied gaan razend snel. Medewerkers kunnen dan wel eens een steuntje in de rug nodig hebben. Coaching is daar voor een goede methode.

Terug naar overzicht

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren