Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Tarieven

Tarieven

In de tabel ziet u een overzicht van de meest voorkomende kosten. Wilt u meer weten over de vergoeding, klikt u op onderstaande knop.

Consult indv. kort €64
Consult indv.  €96
Consult Systeemtherapie kort  €128
Consult Systeemtherapie  €160
Video consult uurtarief
Reiskosten (per uur) €40 
Verslaglegging uurtarief
Consult telefonisch of via mail uurtarief

Therapie Vergoeding

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de kosten van behandeling vanuit uw aanvullende zorgverzekering onder alternatieve zorg / psychosociale therapie of vaktherapie.

Verwezen door uw huisarts of wanneer u uit eigen initiatief besluit voor behandeling:
Het is dan belangrijk na te gaan of uw verzekeraar de beroepsvereniging RBCZ / NVPA / FVB / SRVB / NVPMT erkent. Wanneer een van deze beroepsverenigingen wordt erkend is er vergoeding mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering onder alternatieve zorg.

www.zorgwijzer.nl

Systeemtherapie wordt vergoed als het wordt geboden in het kader van de behandeling van een psychische aandoening. Het valt onder verzekerde zorg wanneer de systeemtherapie een onderdeel vormt van een multidiciplinaire behandeling. U heeft dan een verwijzing nodig van uw huisarts en/of regiebehandelaar. In het kader van relatie coaching wordt er 21% btw berekent.

Verwezen door een psychiater of psychotherapeut voor behandeling:
Dan kan het zijn dat een aantal consulten worden vergoed vanuit de basisverzekering.  U ontvangt zelf geen rekening. Vervolg consulten worden vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering onder alternatieve zorg wanneer uw zorgverzekering erkenning geeft aan beroepsvereniging de RBCZ / NVPA / FVB / SRVB / NVPMT.

Alle opleidingen welke ik de afgelopen 25 jaar heb gedaan leiden tot de (senior) geregistreerde lidmaatschappenn bij de onderstaande verenigingen. Ieder jaar voldoe ik aan benodigde bijscholing om lid te mogen blijven >

NVPA Nederlandse vereniging voor psychologen en agogen nr. 105123
SRVB / FVB federatie voor vaktherapeutische beroepen. nr. ID 2898
NVRG Nederlandse vereniging voor relatie- en gezinstherapie nr. 13734
EFT Emotional focused therapist. gevorderd geregistreerd lid relatienummer: 2271
RBCZ lid onder nummer: 810247R

Kiwa keurmerk registratie 24866

BTW: 001745594B41

KvK: 17257604

Algemene voorwaarden

Klachten en geschillen

Meldcode huiselijk geweld

Privacy

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren